GROOT SUCCES! Het Kollumer kampioenschap penalty schieten 2023

Lees verder

Meer dan 150 spelers/ speelsters en ook wel meer dan 150 vaders, moeders, pakes, beppes en trainers waren getuige van een prachtig uurtje penalty schieten op sportpark Baensein.

Vooraf was er door onze Sygrid, samen met Auke en Johannes geregeld dat iedereen met een volle buik/energie (broodje knakworst en wat te drinken) richting het penalty schieten kon gaan waar onze HJO Alex van der VEEN de deelnemers vertelde wat de spelregels waren en tegenover welke keepers ze kwamen te staan.

Doordat 2 lampen van het kunstgrasveld niet werkten was het een knus aanzien op het veld en iedere penalty voelde als 1 in de Champions league. Zoveel toeschouwers en aanmoedigingen maar uiteindelijk waren het Xaveer (U7/U8), Johan (U9/U10), Hylke Siemen (U11/12), Tobias (U13/U15) en Daan (U17/U19) die het beste met de druk om wisten te gaan en naar huis gingen met een prachtige trofee. Voor de rest van de deelnemers was er een echt VV Kollum vaantje.

Graag willen wij via de weg ook de begeleiders bedanken voor hun hulp, natuurlijk de keepers die het enorm druk hadden: Mente (op de u7), Jacob (op de U8), Mathijs (op de U9), Sydney (op de U10), Tim (op de U11), Berry (op de U12), Marc (op de U13), Thies (op de U15) en Andries (op de U19) en ook www.nieuwsuitkollum.nl die aanwezig was (en waar jullie nog meer foto’s kunnen vinden). Check de link.

VOLGEND JAAR: NIEUWE RONDE & NIEUWE KANSEN!