Jan Mulder tekent contract bij vv Kollum

Lees verder

Hoewel de afspraken al een tijdje geleden waren gemaakt en Jan Mulder inmiddels al 4 trainingen heeft afgewerkt met de nieuwe voorlopige A-selectie van vv Kollum moest de officiele ondertekening van zijn contract nog plaatsvinden. Dat vond donderdagavond 27 juni 2024 plaats na afloop van de training. 

De afgelopen twee weken stond Mulder al voor de (nieuwe) groep en kon hij kennismaken met de spelers. Andersom konden de spelers kennismaken met de nieuwe trainer en zijn werkwijze. Het leverde aan beide kanten positieve indrukken op. Het is een jonge, gretige en leergierige groep waar veel energie in zit. Uiteraard zijn er nog voldoende punten waar aan gewerkt kan worden, maar daar hebben we vanaf 12 augustus als we starten met het tweede blok van de voorbereiding ruim de tijd voor. 

Door het vertrek van een groot aantal spelers en stafleden beginnen we als het ware opnieuw. En het is een fantastische uitdaging om dat te mogen doen bij de club waar mijn voetballoopbaan begon. Er zijn een aantal spelers uit het tweede elftal en vanuit de jeugdopleiding in de voorlopige A-selectie opgenomen en er zijn twee spelers van “buiten” aangesloten. Al met al een mooie en talentvolle groep waarmee we (hopelijk in de 3e klasse B) mogen laten zien wat we waard zijn. 

Ook fijn dat ik met Johannes de Vries als assistent-trainer iemand naast me heb die veel jongens in de jeugd al heeft getraind en die ook ambities heeft om zichzelf als trainer verder te ontwikkelen. Mijn zoon Robin Mulder is de keeperstrainer, Ronald Sonneveld de fysiotherapeut/verzorger en Bauke Schat de leider. Een ervaren groepje stafleden die er alles aan wil doen om de prestaties op het veld zo goed mogelijk te laten zijn en het trouwe Kollum-publiek optimaal te laten genieten van hun jongens!