Jeugdleden rennen sponsorloop bij SC Heerenveen

Lees verder

Op 7 april rennen veel jeugdleden de sponsorloop bij SC Heerenveen. Fantastisch dat zoveel kinderen zich inzetten voor de club. De teller voor het sponsorgeld blijft oplopen, we zitten door 973 sponsoren al boven de € 6300,-!

Vervoer door Club van 100
De Club van 100 biedt in samenwerking met ons vrijdag het vervoer aan. De kinderen gaan in een touringcar en dubbeldekker richting Heerenveen. Bedankt voor weer een leuk gebaar naar onze jeugdleden, Club van 100!

Besteding opbrengst

Net als de vorige keer (die door corona maatregelen niet kon plaatsvinden) gaat de opbrengst van de sponsorloop in algemene zin naar de vereniging. We besteden het geld aan verschillende clubzaken, het komt ten goede aan het voetbal en de beleving bij VV Kollum. Dit jaar starten we met de verbouw van onze kantine, zodat dit een modern en duurzaam clubhuis wordt waar we met zijn allen veel plezier van gaan hebben. Een deel van de opbrengst van de sponsorloop wordt besteed aan de nieuwe kantine. Daarnaast organiseren we van de opbrengst een voetbalclinic speciaal voor de jeugd. Deze vindt eind augustus plaats tijdens het Lauwersmeertoernooi. De precieze invulling hebben we nog niet, deze volgt.

Ontstaan deelname sponsorloop

VV Kollum heeft een sportief partnerschap met SC Heerenveen. Door dit partnerschap kunnen we gebruikmaken van VTON. VTON is een platform waar oefenstof staat voor jeugdspelers. Er is een app beschikbaar waarmee onze trainers hun trainingen kunnen samenstellen. Naast het gebruik van VTON kunnen we ook gebruikmaken van andere zaken, zoals deze goed georganiseerde sponsorloop.

Wij wensen de kinderen succes en bovenal veel plezier aanstaande vrijdag!

Bestuur VV Kollum