Max de Jong verruilt Harkemase Boys voor vv Kollum

Lees verder

Max de Jong verruilt Harkemase Boys (3e divisie) voor vv Kollum. En daar zijn ze bij vv Kollum uiteraard zeer content mee. Al meerdere jaren werd er gehengeld naar de “diensten”van Max. Vooral ook omdat Max al regelmatig actief was als jeugdtrainer bij de oranjehemden, zijn zusjes ook bij vv Kollum voetballen en een paar van zijn vrienden ook!

In de loop van het huidige seizoen heeft Max zich aangemeld bij vv Kollum en vanaf dat moment traint hij volop mee en is hij ook actief als speler tijdens oefenwedstrijden. Het is duidelijk dat dit een enorme kwaliteitsimpuls voor vv Kollum is. Hoofdtrainer Ron de Boer is dan ook zeer in zijn nopjes met de komst van Max. Hij heeft met zijn enorme drive, zijn (handelings)snelheid, spelinzicht en zijn mentaliteit al ruimschoots laten zien van meerwaarde te zijn voor ons.

Bovendien is hij op meerdere posities inzetbaar.
Max laat weten al langer te hebben getwijfeld tussen het voetballen in de 3e divisie met alles wat daarbij komt kijken en het voetballen met vrienden een paar trapjes lager. Uiteindelijk heeft dat laatste toch de voorkeur gekregen. Maar het heeft ook te maken met de combinatie van het voetballen met zijn werk. Vanuit verschillende hoeken en gaten heeft Max telefoontjes gekregen, maar de keus voor vv Kollum is een zeer bewuste. En daar zijn ze bij Kollum blij mee!