Minke Klaver en Linda Wiersema nemen kledingzaken over

Naar aanleiding van een oproep van het bestuur waarin vrijwilligers werden gevraagd om de vacature mbt kledingzaken in te vullen hebben Minke Klaver en Linda Wiersema zich gemeld. We zijn daar als bestuur erg blij mee. Inmiddels heeft Bauke Schat alles overgedragen. Dat betekent dat leiders/trainers/leden vanaf nu bij Minke en/of Linda terecht kunnen voor vragen en/of bestellingen op het gebied van kleding.

Minke en Linda hebben er zin in en krijgen de ruimte om de kledingverkoop bij vv Kollum verder op te zetten en uit te breiden zodat wij onze leden nog beter van dienst kunnen zijn. Ze zullen eerst starten met een goede inventarisatie van wat we als voorraad hebben en daarna zullen ze zsm communiceren over het aanbod vanuit vv Kollum voor onze leden. Tot die tijd kunnen er wel gewoon wedstrijdsokken en wedstrijdbroekjes in alle maten gekocht worden bij Minke en Linda. Dit zal ook nog eens via de groepsapps van alle teams bekend worden gemaakt. De prijzen zijn dezelfde als op de webshop van de voetbalshop.nl die op de site van vv Kollum staat.

Voordeel voor de leden: geen verzendkosten of brandstofkosten voor een paar sokken of een broekje, en er kan met een tikkie betaald worden.

Contactgegevens

Minke Klaver 0627386078

Linda Wiersema 0650478433

Gerelateerde berichten