Oane Jan Tijtsma verlengt contract als trainer vv Kollum 2

Lees verder

Het bestuur en de Technische Commissie van vv Kollum zijn zeer ingenomen met het feit dat Oane Jan Tijtsma zijn contract als trainer van onze B-selectie met een jaar heeft verlengd. Oane Jan is al vanaf het seizoen 2018/2019 verbonden aan vv Kollum. Eerst als jeugdtrainer, en vanaf het seizoen 2020/2021 als eindverantwoordelijke voor de B-selectie. 

De samenwerking met de ploeg, de TC, het bestuur en de A-selectie is tot op heden succesvol gebleken. Er zijn veel jeugdige spelers vanuit de B-selectie doorgestroomd, en dat is precies waarnaar we streven bij VV Kollum. 

Doordat we met ons 1e elftal onszelf inmiddels een stabiele 2e klasser mogen noemen wordt het niveau van ons 2e elftal ook steeds belangrijker. Niet alleen als opleidingsploeg voor het 1e elftal, maar ook als ploeg waar spelers na bijvoorbeeld langdurige blessures of vormcrises hun weg omhoog weer terug kunnen vinden. Dat vereist specifieke kwaliteiten van de technische staf/begeleiding van het 2e elftal. Daarom zijn we ook zeer ingenomen met het feit dat Wijnand Wouda en Tiete Wiersema ook volgend seizoen de staf van ons tweede elftal weer complementeren. Wijnand en Tiete assisteren Oane Jan al meerdere seizoenen en ook die samenwerking verloopt soepel en plezierig!