VV Kollum nu ook online goed op de kaart

Lees verder

Vv Kollum presenteert deze week met trots de nieuwe vernieuwde website. Deze nieuwe website maakt (nu al) een hoop innovatieve ontwikkelingen mogelijk binnen vv Kollum. Denk hierbij aan mogelijkheden voor de jeugd binnen vv Kollum, interactie via social media kanalen en aandacht voor sponsors. Ook de nieuwsitems over de heren en dames standaardelftallen zijn op de voet te volgen.

Onze hoofd jeugdopleiding, Alex van der Veen, had dit als een belangrijk onderdeel omcirkeld bij de aanstelling en heeft deze prachtige website samen met de mannen van Noorderinzicht.nl werkelijkheid kunnen maken.

In het interview verklaart Alex: “Zoals we zaterdags, of tijdens andere gezamenlijke momenten, Kollum ervaren rondom de jeugd en wedstrijden richting het 1e elftal was dat digitaal nog niet goed zichtbaar. Er zijn op beide vlakken enorme stappen gemaakt de afgelopen periode. Nu matcht dat fantastisch en dat was het grote doel ook: Uitstraling en (digitale) beleving creëren die de leden/ supporters op sportpark Baensein ook ervaren.”

“De samenwerking met Noorderinzicht verliep ontzettend goed. Alle onderdelen zijn tot in de details verwerkt in verschillende facetten. Denk hierbij aan vindbaarheid in Google, design en het technische stuk. Het is uniek om dit te doen met een lokale samenwerkingspartner zoals Noorderinzicht, die hier dé aangewezen partij voor is.”

Ook is er bij vv Kollum al nagedacht over de toekomst. Zo zullen er onder andere in de vernieuwde kantine beelden getoond worden door middel van narrowcasting en zal er extra aandacht voor de sponsoren zijn.

Al met al staat de livegang van de nieuwe website dan ook symbool voor de innovatieve ontwikkelingen van vv Kollum in de afgelopen jaren op digitaal vlak.

Hebben jullie vragen, tips of opmerkingen over de online zaken bij vv Kollum, stuur dan een mail naar de verantwoordelijke voor online zaken bij vv Kollum (Tom Renkema) online@vvkollum.nl.

www.vvkollum.nl